Kom bij – logo
Kom bij – logo
 
Janine’s opa heeft beginnend Alzheimer.
Waar kan Janine met haar vragen terecht?
Kom-bij mantelzorger
Kom bij
 
PG
DSPL-LL-BLGS

Wat klanten zeggen

‘Ik gebruik de tips van Marijke in de praktijk’

Via een familielid kwam ik bij Marijke terecht. Ik had haar nog nooit ontmoet. Dat vond ik prettig, want zij wist dus niets van mijn verleden en de mensen die mijn leven (negatief en positief) beïnvloed hebben. Daardoor stond zij… Lees meer...
 

‘Marijke is betrokken, enthousiast, met humor en inlevingsvermogen’

Mevrouw van der Veen is voor onze zoon de juiste persoon/hulpverlener geweest, ze was betrokken, enthousiast, had humor, was positief, had inlevingsvermogen en was flexibel. Dit droeg bij aan een zeer plezierige samenwerking. Haar deskundige begeleiding bij het bevorderen van… Lees meer...